Παϊδάκια με κουσκούς, σαλάτα και φέτα

Από τη Νίκη Μηταρέα, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης - Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος

Παϊδάκια με κουσκούς, σαλάτα και φέτα

Υλικά για 4 άτομα
Προετοιμασία 5 λεπτά
Μαγείρεμα 8 λεπτά

Υλικά

-600 γρ. παϊδάκια αρνίσια
-200 γρ. κουσκούς
-300 ml ζωμό λαχανικών (καυτό)
-100 γρ. φέτα σε κύβους
-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-αλάτι, πιπέρι
Για τη σαλάτα
-2 ντομάτες μέτριες κομμένες σε κύβους
-2 αγγουράκια κομμένα σε κύβους
-1 κουτ. σούπας ελιές
-2 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο

Eκτέλεση

Pίχνουμε σε μπολ τον καυτό ζωμό και το κουσκούς και αφήνουμε να μείνει σκεπασμένο για 5 λεπτά. Ετοιμάζουμε τη σαλάτα σε άλλο μπολ και την ανακατεύουμε καλά με το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Bάζουμε μία κουταλιά σούπας ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και μαγειρεύουμε τα παϊδάκια σε δυνατή φωτιά για 4 λεπτά από κάθε τους πλευρά. Mόλις το κουσκούς απορροφήσει τον ζωμό λαχανικών, το αναμειγνύουμε με τη σαλάτα και τη φέτα, ανακατεύουμε και τοποθετούμε τα παϊδάκια στην κορυφή. Σερβίρουμε αμέσως.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE