Γλυκό ποτηριού με γιαούρτι και γάλα ζαχαρούχο

Συνταγή: Βασίλης Καλλίδης, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης - Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: Studio M.com/Λ.Μέντζος,

Γρήγορο, απλό, ελαφρύ γλυκό.

Γλυκό ποτηριού με γιαούρτι και γάλα ζαχαρούχο

Υλικά για 6-8 άτομα
Προετοιμασία 20 λεπτά
Αναμονή στο ψυγείο 4 ώρες  

Yλικά

-1 πακέτο μπισκότα Mιράντα
-500 γρ. γιαούρτι σακούλας
-1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
-2 λεμόνια (χυμό και ξύσμα)

Eκτέλεση

Xτυπάμε το γιαούρτι και το γάλα με τον αβγοδάρτη. Προσθέτουμε τον χυμό και το ξύσμα των λεμονιών και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Θρυμματίζουμε με τα χέρια μας 2 μπισκότα σε κάθε ποτήρι και προσθέτουμε 1-2 κουταλιές από τη λεμονάτη κρέμα. Eπαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με στρώσεις από μπισκότα και κρέμα μέχρι να γεμίσουν τα ποτήρια. Τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να δέσει η κρέμα. Σερβίρουμε με λευκά πουράκια, σαντιγί και κόκκινα ή πράσινα κερασάκια μαρασκίνο.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE