Πικάντικες πατάτες με θαλασσινό αλάτι

Συνταγή: Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Ηλίας, Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: StudioM.com

Πικάντικες πατάτες με θαλασσινό αλάτι

Υλικά για 6 άτομα
Προετοιμασία 15 λεπτά
Μαγείρεμα 30 λεπτά

Υλικά

-1½ κιλό πατάτες
-1 κουτ. σούπας αλάτι θαλασσινό
-2 κουτ. σούπας ξύσμα λεμονιού
-1 κουτ. γλυκού μπούκοβο καυτερό
-50 γρ. βούτυρο λιωμένο
-50 γρ. ελαιόλαδο
-10-15 φύλλα φασκόμηλου

Eκτέλεση

Βράζουμε σε κρύο, αλατισμένο νερό, τις πατάτες με τη φλούδα τους,για 5 λεπτά. Σουρώνουμε τις κόβουμε κυδωνάτες και τις απλώνουμε σε ταψάκι και τις ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Περιχύνουμε με το λάδι και το βούτυρο και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, για 25-30 λεπτά μέχρι να ξεροψηθούν.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE