Σαλάτα με καρότα και εστραγκόν

Συνταγή: Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: StudioM.com

Σαλάτα με καρότα και εστραγκόν

Υλικά για 6 άτομα
Προετοιμασία 15 λεπτά
Μαγείρεμα 4-5 λεπτά

Υλικά

-700 γρ. καρότα μικρά και λεπτά
-2 κουτ. σούπας βούτυρο
-1 κουτ. σούπας εστραγκόν φρέσκο
-αλάτι, πιπέρι

Eκτέλεση

Καθαρίζουμε τα καρότα και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 4-5 λεπτά (τόσο όσο χρειάζεται δηλαδή ώστε να κρατάνε). Τα σουρώνουμε και τα μεταφέρουμε σε τηγάνι, όπου και τα σοτάρουμε με το βούτυρο σε μέτρια φωτιά για περίπου 2-3 λεπτά προκειμένου να πάρουν λίγο χρώμα. Σερβίρουμε τα καρότα ζεστά μαζί με το φρέσκο εστραγκόν.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE