"Να την πιείς στο ποτήρι" και τι ποτήρι!

13/6/2014 5:15:50 μμ
 Να την πιείς στο ποτήρι  και τι ποτήρι!

Γιορτάστε τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου με μπύρα Weihenstephan στο ειδικό ποτήρι!  
Vamos celebrar! H Weihenstephan, η μπύρα που παράγεται στο ιστορικότερο και παλαιότερο ζυθοποιείο στον κόσμο, γιορτάζοντας τη μεγαλύτερη διοργάνωση του ποδοσφαίρου, κυκλοφόρησε επετειακό, συλλεκτικό ποτήρι, ειδικά για τους ποδοσφαιρόφιλους λάτρεις της αυθεντικής, βαυαρικής μπύρας.
Απολαύστε στο ειδικά σχεδιασμένο ποτήρι με τη μπάλα την Weihenstephaner Hefeweissbier, τη «νεφελώδη» λευκή μπύρα με την εξαιρετικά πλούσια και γεμάτη μαγιά γεύση της που παρασκευάζεται σύμφωνα με την μακραίωνη παράδοση της Weihenstephan ή τη σκούρα Weihenstephaner Hefeweissbier Dunkel που εντυπωσιάζει με τον κρεμώδη λευκό αφρό της και  τη γεμάτη αρώματα παλέτα της, ή ακόμη και την Weihenstephaner Hefeweissbier χωρίς αλκοόλ, με την τόσο γεμάτη γεύση της !
Το ποτήρι που κυκλοφορεί σε πολύ περιορισμένο αριθμό, θα βρίσκεται σε μπυραρίες που σερβίρουν την μπύρα καθώς και επιλεγμένες κάβες, ενώ οι φανατικοί συλλέκτες θα έχουν τη δυνατότητα να τα κερδίσουν μέσα από διαγωνισμούς που γίνονται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και το διαδίκτυο.

Άλλες φωτογραφίες

  •  Να την πιείς στο ποτήρι  και τι ποτήρι!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE