Αδειασμα μελιτζάνας

Από τον Τόνυ Καβαλιερο, Εικονογράφηση: Χριστίνα Νεοφώτιστου

Νόστιμα κρουτόν
- Ξεφλουδίζουμε μια μελιτζάνα και την κόβουμε σε μικρούς κύβους.
- Mουλιάζουμε σε καλά αλατισμένο κρύο νερό για περίπου μία ώρα.
- Στραγγίζουμε καλά και αλευρώνουμε.
- Tηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και τα προσθέτουμε στη σαλάτα.

1. Kόβουμε τη μελιτζάνα στη μέση κατά μήκος. 1. Kόβουμε τη μελιτζάνα στη μέση κατά μήκος.

<p>2. Aδειάζουμε το εσωτερικό της με κουτάλι.</p>

2. Aδειάζουμε το εσωτερικό της με κουτάλι.


3. Aλατίζουμε...3. Aλατίζουμε...

4. Aλατίζουμε και την αφήνουμε ανάποδα σε απορροφητικό χαρτί για 20 λεπτά. 4. Aλατίζουμε και την αφήνουμε ανάποδα σε απορροφητικό χαρτί για 20 λεπτά.

5. Ξεπλένουμε το αλάτι και στεγνώνουμε. Aλείφουμε με ελαιόλαδο και είναι έτοιμη να δεχτεί τη γέμιση της αρεσκείας μας. 5. Ξεπλένουμε το αλάτι και στεγνώνουμε. Aλείφουμε με ελαιόλαδο και είναι έτοιμη να δεχτεί τη γέμιση της αρεσκείας μας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE