Σπιτικός χυμός σταφύλι

Από τον Τόνυ Καβαλιέρο, Εικονογράφηση: Χριστίνα Νεοφωτίστου

Ο χυμός του σταφυλιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.
 

<p>1. Ξεχωρίζουμε τις ρώγες από τα τσαμπιά και τις πλένουμε καλά με κρύο νερό.</p>

1. Ξεχωρίζουμε τις ρώγες από τα τσαμπιά και τις πλένουμε καλά με κρύο νερό.


2. Tοποθετούμε σε κατσαρόλα και τις πιέζουμε να σπάσουν.2. Tοποθετούμε σε κατσαρόλα και τις πιέζουμε να σπάσουν.

3. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.3. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

4. Bάζουμε σε σουρωτήρι στρωμένο με τουλουπάνι, πιέζουμε και παίρνουμε τον χυμό4. Bάζουμε σε σουρωτήρι στρωμένο με τουλουπάνι, πιέζουμε και παίρνουμε τον χυμό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE