Η γιορτή του γάλακτος!

13/6/2017 4:06:15 μμ
Η γιορτή του γάλακτος!

Επιτυχημένη συμμετοχή της εταιρείας  στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Tutto Food και κυκλοφορία του Super Spoon στην ιταλική αγορά.
Σε μια ακόμα σημαντική διεθνή έκθεση συμμετείχε πρόσφατα η Ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι Α.Ε. συνεχίζοντας να διευρύνει το διεθνή προσανατολισμό της και τον εξωστρεφή χαρακτήρα της.

Έτσι, ύστερα από αρκετές επιτυχημένες παρουσίες σε διεθνείς εκθέσεις στην Ευρώπη και την Ασία, η Κρι Κρι συμμετείχε πρόσφατα στη διεθνή έκθεση Tutto Food - μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου τροφίμων - που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο και συγκέντρωσε περισσότερες από 2.850 κορυφαίες εταιρείες του χώρου σε μια πραγματική γιορτή γεύσης. Στο περίπτερο της Κρι Κρι οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Super Spoon, το πρώτο γιαούρτι που συνδυάζει το στραγγιστό γιαούρτι 0%, με την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και τις μοναδικές ιδιότητες των super fruits. Το προϊόν έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής, τόσο για τη γεύση όσο και για τον καινοτόμο χαρακτήρα του. Το Super Spoon πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ιταλική αγορά εντός του 2017 όπου αναμένεται να κατακτήσει και το ιταλικό κοινό, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει στην ελληνική αγορά.

Η παρουσία της Κρι  Κρι στην ιταλική αγορά  ξεπερνά τα 10 χρόνια και τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε περισσότερα από 1.000 σημεία διανομής, αριθμός που αναμένεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο με την εισαγωγή του Super Spoon στην ιταλική αγορά.

Η Κρι Κρι δραστηριοποιείται ήδη σε περισσότερες από 23 χώρες, ενώ για το 2016 η συμμετοχή των εξαγωγών στις συνολικές πωλήσεις της εταιρείας διαμορφώθηκε στο 23,6% και οι εξαγωγές γιαουρτιού κατέγραψαν σημαντική αύξηση κατά 34%. Σύμφωνα με τη στρατηγική της εταιρείας η εστίαση στις νέες συνεργασίες στις διεθνείς αγορές και η αξιοποίηση της δυναμικής του ελληνικού γιαουρτιού στις χώρες της Δ. Ευρώπης αναμένεται να διευρύνουν περαιτέρω τη διεθνή παρουσία της Κρι Κρι, δημιουργώντας ένα πραγματικά ισχυρό και ανταγωνιστικό αμιγώς ελληνικό brand.

www.krikri.gr
www.facebook.com/krikri.gr

Άλλες φωτογραφίες

  • Η γιορτή του γάλακτος!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE