ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
Αγοράστε το ψηφιακό τεύχος "Μαγειρεύω με Γιαούρτι και τυρί" που κυκλοφόρησε 3 Μαΐου 2015 με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
  • ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ / Κρασιά
    29 Μαίου 2015

    Οινοτουρισμός με στυλ

    Από την Βαλέρια Γεωργίου

    Στο Σκαλάνι του Ηρακλείου όπου βρίσκεται ο αμπελώνας του κτήματος Μπουτάρη, η διαμονή με σκοπό τον οινοτουρισμό, αναβαθμίζεται με την αισθητική σφραγίδα των Aria Hotels. Περισσότερα

  • ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ / Ετικέτες
    29 Μαίου 2015

    Ροζέ αγάπες

    Aπό τον Νίκο Μαούνη, Φωτογραφία: StudioM.com

    Κρασιά ευέλικτα συντροφεύουν στο τραπέζι γεύσεις ιδιαίτερες, πίνονται ως απεριτίφ στις μοναξιές ή γίνονται συνδετικός κρίκος σε ένα τετ α τετ. Περισσότερα

  • 28 Μαίου 2015

    Πέστο... και έτσι και αλλιώς!

    Από τον Κώστα Τσίγκα

    Μια εύκολη κατηγορία σάλτσας για ζυμαρικά είναι τα πεστο (pesto), τα οποία εμφανίζονται και σε άλλες χώρες της Μεσογείου. Διαβάστε περισσότερα

  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ / Υλικό / Ζυμαρικά
    28 Μαίου 2015

    Παπαρδέλες σπιτικές με πέστο

    Συνταγή: Ηλίας Δερμιτζόγλου, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης - Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: www.StudioM.gr

    Δείτε τη συνταγή

  • ΤΑΞΙΔΙ
    27 Μαίου 2015

    Αισθητική πληρότητα σε φόντο Αιγαιοπελαγίτικο

    Από την Γεωργία Παπανδρέου

    Μια αστραπιαία απόδραση από την Αθήνα μετατρέπεται σε αναζωογονητική εμπειρία όλων των αισθήσεων στην Τζιά, εκεί όπου η ομορφιά του τοπίου συνδυάζεται με μια φιλοξενία αξιώσεων στο Porto Kea Suites Περισσότερα

  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ / Διατροφικά
    27 Μαίου 2015

    Belcolade, η τέχνη στη σοκολάτα

    Το Κέντρο Σοκολάτας Belcolade στο Erembodegem του Βελγίου, ιδρύθηκε το 2000 και έχει εξελιχθεί σε έναν πραγματικά διεθνή χώρο εκπαίδευσης και συνάντησης για επαγγελματίες από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Περισσότερα

  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ / Υλικό / Λαχανικά
    27 Μαίου 2015

    Πατατόπιτα με γιαούρτι και δυόσμο

    Συνταγή: Εφη Γιαλούση, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: StudioM.com

    Δείτε τη συνταγή