• ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ / Ετικέτες
    11 Απριλίου 2017

    Βελούδινα αρώματα στα ποτήρια

    Aπό τη Γεωργία Παπανδρέου, φωτογραφία: Χάρης Γκίκας

    Ο ελληνικός αμπελώνας γιορτάζει την Πασχαλιά με οίνους από τις καλύτερες ποικιλίες, που συνοδεύουν αρμονικά τις έντονες γεύσεις. Περισσότερα

  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ / Αφίξεις
    11 Απριλίου 2017

    Εστίαση και φιλοξενία με στυλ στο ΤΙΤΑΝΙΑ

    Στις αρχές Απριλίου του 2017 ολοκληρώθηκε η μεγάλης κλίμακας ανακαίνιση του ιστορικού ξενοδοχείου με στόχο την άνετη, ζεστή και πολυτελή φιλοξενία των επισκεπτών του. Περισσότερα

  • ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ / τα κρέατα
    11 Απριλίου 2017

    Aρνάκι κλέφτικο σε αρωματισμένη κρούστα αλατιού

    Από τον Τόνυ Καβαλιέρο, Εικονογράφηση: Χριστίνα Νεοφωτίστου

    Η τεχνική του ψησίματος σε κρούστα αλατιού βοηθά το κρέας να ψηθεί καλά μένοντας ζουμερό. Περισσότερα

  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ / Διατροφικά
    11 Απριλίου 2017

    Εαρινή χορτοφαγία

    Aπό τη Γεωργία Παπανδρέου

    Τα καλούδια του βουνού και του μπαξέ έρχονται στην κουζίνα μας για να δώσουν μια ανοιξιάτικη νότα στο τραπέζι μας. Περισσότερα

  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ / Υλικό / Αλεύρι
    11 Απριλίου 2017

    Κρεμμυδόπιτα νηστίσιμη

    Συνταγή: Δημήτρης Ανδρέου, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης - Ηλίας Δεμιρτζόγλου

    Δείτε τη συνταγή

  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ / Αφίξεις
    10 Απριλίου 2017

    Ο οίνο-διαγωνισμός του ROOT 56!

    Το ROOT 56 στον Χολαργό, είναι ένας χώρος υψηλής αισθητικής και γαστρονομικής απόλαυσης ο οποίος αποτελεί μια ανατρεπτική και ταυτόχρονα σύγχρονη αντίληψη για το παντοπωλείο της νέας εποχής. Περισσότερα

  • ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ / τα κρέατα
    10 Απριλίου 2017

    Σπιτικό κοκορέτσι

    Από τον Κώστα Τσίγκα, Εικονογράφηση: Χριστίνα Νεοφωτίστου

    Φτιάχνουμε παραδοσιακό ρουμελιώτικο κοκορέτσι. Περισσότερα