• ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ / τα κρέατα
    11 Απριλίου 2017

    Aρνάκι κλέφτικο σε αρωματισμένη κρούστα αλατιού

    Από τον Τόνυ Καβαλιέρο, Εικονογράφηση: Χριστίνα Νεοφωτίστου

    Η τεχνική του ψησίματος σε κρούστα αλατιού βοηθά το κρέας να ψηθεί καλά μένοντας ζουμερό. Περισσότερα

  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ / Διατροφικά
    11 Απριλίου 2017

    Εαρινή χορτοφαγία

    Aπό τη Γεωργία Παπανδρέου

    Τα καλούδια του βουνού και του μπαξέ έρχονται στην κουζίνα μας για να δώσουν μια ανοιξιάτικη νότα στο τραπέζι μας. Περισσότερα

  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ / Υλικό / Αλεύρι
    11 Απριλίου 2017

    Κρεμμυδόπιτα νηστίσιμη

    Συνταγή: Δημήτρης Ανδρέου, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης - Ηλίας Δεμιρτζόγλου

    Δείτε τη συνταγή

  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ / Αφίξεις
    10 Απριλίου 2017

    Ο οίνο-διαγωνισμός του ROOT 56!

    Το ROOT 56 στον Χολαργό, είναι ένας χώρος υψηλής αισθητικής και γαστρονομικής απόλαυσης ο οποίος αποτελεί μια ανατρεπτική και ταυτόχρονα σύγχρονη αντίληψη για το παντοπωλείο της νέας εποχής. Περισσότερα

  • ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ / τα κρέατα
    10 Απριλίου 2017

    Σπιτικό κοκορέτσι

    Από τον Κώστα Τσίγκα, Εικονογράφηση: Χριστίνα Νεοφωτίστου

    Φτιάχνουμε παραδοσιακό ρουμελιώτικο κοκορέτσι. Περισσότερα

  • 10 Απριλίου 2017

    Χαλβάς του μπακάλη

    Το παραδοσιακό νηστίσιμο γλύκισμα που συναντάμε σε ολα τα σουπερμάρκετ και τα παραδοσιακα μπακάλικα. Εχει ως βάση το σουσάμι (με τη μορφή του ταχινιού) και τη ζάχαρη. Είναι πολύ δημοφιλές επιδορπιο και στις υπόλοιπες χώρες της Βαλκανικής αλλά και στη Μέση Ανατολή. Διαβάστε περισσότερα

  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ / Διατροφικά
    10 Απριλίου 2017

    Kανόνες Νηστείας

    Από τον Χαράλαμπο Νικόπουλο, Φωτογραφίες: Ηρακλής Μήλας

    Είναι συνυφασμένη με τη ζωή της Εκκλησίας, έχει κανόνες, εξαιρέσεις, βαθύτερο νόημα και κάνει πολύ καλό στην υγεία. Η νηστεία της Ορθοδοξίας είναι ευεργετική για ψυχή και σώμα. Περισσότερα