• 3 Οκτωβρίου 2016

  Σύρος: Ενα τριήμερο γαστρονομικό πανηγύρι

  Το 1ο φεστιβάλ γαστρονομικού πολιτισμού 'Syros GrEATings' τα είχε όλα! Υπέροχη γεύση, ευρηματική φαντασία, πολλή νοσταλγία- με φόντο την απαράμιλλη ομορφιά τοπίων, κτιρίων και ανθρώπων.

 • 23 Ιουνίου 2016

  Εβροφάρμα: Μια μέρα στο Campus!

  Ένα ταξίδι στη Θράκη, στο εργοστάσιο και στον στάβλο Campus της Εβροφάρμα ήταν μια ευκαιρία να δούμε από κοντά την παραγωγή και να γευθούμε εξαιρετικά γαλακτοκομικά.

 • 10 Μαίου 2016

  Ambiente 2016: Μια ωδή στη dolce vita!

  Η διεθνής έκθεση Ambiente αποτέλεσε εκ νέου το κομβικό σημείο συνάντησης και ανταλλαγής ιδεών, έμπνευσης και ενημέρωσης του εμπορικού -και του καλλιτεχνικού- κόσμου πάνω στον βιομηχανικό σχεδιασμό, την τεχνολογική εξέλιξη και την δημιουργικότητα της αγοράς.

 • 20 Απριλίου 2016

  Γαστρονομικές εμπειρίες στην Πιερία

  Δυο γεύματα και ένα δείπνο στην Πιερία, έγιναν η αιτία να βεβαιωθούμε για μια φορά ακόμη πως το καλό φαγητό και το ταίριασμα του με το καλό κρασί, δεν είναι μια εμπειρία που μπορεί να μας παρέχει κατ' αποκλειστικότητα το κλεινόν άστυ.

 • 6 Απριλίου 2016

  Μανιταρο-περιπέτειες στα Μετέωρα

  Για πρώτη φορά το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων επιχειρεί μια δραστηριότητα που στοχεύει μέσα από την ξενάγηση, την γνωριμία και τη γευσιγνωσία μανιταριών να φέρει σε επαφή με τη φύση τον κάτοικο των αστικών κέντρων.

 • 19 Νοεμβρίου 2015

  Ενα ονειρικό δείπνο στο Ξενοδοχείο των Ρόδων

  Μια ευχάριστη γαστρονομική εμπειρία σε ένα περιβάλλον που συνδέει το χτες με το σήμερα στο όνομα του Ρόδου... Φυσικά στη Ρόδο!

 • 23 Οκτωβρίου 2015

  Ακρωτήρι στη Βλυχάδα: Προσπάθεια και προσφορά

  Το “Ακρωτήρι στη Βλυχάδα” ήταν μια ολοήμερη εκδήλωση που οργανώθηκε στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης με σκοπό τη χρηματοδότηση και τη συνέχιση του αρχαιολογικού έργου και συγκεκριμένα υπέρ της αποκατάστασης των υπόλοιπων τοιχογραφιών που βρίσκονται σε αποθήκες.

 • 29 Ιουνίου 2015

  Ικαρία-Φούρνοι Κορσεών: Στα νερά των εκπλήξεων

  Ενα ταξίδι με αφορμή τη γαστρονομία και όχι μόνο μας φέρνει στα γαλανά κύματα του Ικάριου, εκεί όπου
  το δυνατό συμπλέει με το αδύνατο.

 • 27 Μαίου 2015

  Αισθητική πληρότητα σε φόντο Αιγαιοπελαγίτικο

  Μια αστραπιαία απόδραση από την Αθήνα μετατρέπεται σε αναζωογονητική εμπειρία όλων των αισθήσεων στην Τζιά, εκεί όπου η ομορφιά του τοπίου συνδυάζεται με μια φιλοξενία αξιώσεων στο Porto Kea Suites

 • 22 Μαίου 2015

  Γνωρίστε το Αγιωργίτικο

  Γαστρονομική Εξόρμηση Οίνου & Πολιτισμού στην Νεμέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE