• 17 Ιανουαρίου 2017

    Η νοστιμιά της παράδοσης στο εστιατόριο Αλεξάνδρα

    Το εστιατόριο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και η Ηπειρώτισσα μαγείρισσα Αθηνά Χίττα παρουσιάζουν αυθεντικές ηπειρώτικες πίτες, φτιαγμένες με ιδιαίτερες τοπικές συνταγές από 16 έως 20 Ιανουαρίου.

  • 28 Νοεμβρίου 2016

    Le Greche: Ιταλική ζαχαροπλαστική με ελληνική άποψη

    Η Εύη Παπαδοπούλου ανεβαίνει από το κέντρο της Αθήνας στα βόρεια και στήνει έναν νέο ναό αφιερωμένο στο καλό παγωτό.

  • 9 Ιουνίου 2016

    SANI gourmet: Η γιορτή της γεύσης

    Ένα Φεστιβάλ Γαστρονομίας που τα είχε όλα! Ωραία πιάτα, φρέσκες ιδέες, αλλά και τη ζωντάνια των ανθρώπων που μαγείρεψαν στο πλαίσιο μιας άψογης διοργάνωσης.

  • 19 Φεβρουαρίου 2016

    Πετώντας και τρώγοντας αλά Γαλλικά!

    Ακόμη μια νέα γαστρονομική εμπειρία μπορούν να απολαύσουν τώρα στα αεροπορικά τους ταξίδια οι επιβάτες της Air France επιλέγοντας το à la carte μενού του chef Jean Imbert.

  • 28 Μαίου 2015

    Αρης Βεζενές: Η ακαταμάχητη γεύση του BBQ

    Η γρήγορη και απολαυστική μαγειρική τεχνική του μπάρμπεκιου χρειάζεται λιτότητα, σωστή θράκα και καλή παρέα...

  • 27 Μαρτίου 2015

    Εύη Παπαδοπούλου: Gelato Greco!

    Ενα καινούργιο γλυκό στέκι με το όνομα Le Greche δημιουργήθηκε στην οδό Μητροπόλεως στο Σύνταγμα. Σπεύσατε.

  • 31 Δεκεμβρίου 2014

    Πρωτοχρονιάτικο ρώσικο τραπέζι

    Καυτό μπορς, σολωμός και γλυκιά βότκα με μπαχάρια. Τα τελευταία χρόνια, η Silvena Rowe μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Σόφια, Ντουμπάι και Κωνσταντινούπολη.

  • 17 Δεκεμβρίου 2014

    Το μαγείρεμα είναι πράξη αγάπης

    Oταν τη ρωτάς για το αγαπημένο της υλικό, απαντά χωρίς περιστροφές: 'H μελιτζάνα! Eίναι το
    λαχανικό που μου αρέσει. Mπορείς να φτιάξεις σχεδόν τα πάντα: Aπό φαγητό μέχρι γλυκό!'

  • 17 Δεκεμβρίου 2014

    Η αβάσταχτη γλυκύτητα της σοκολάτας

    Εχοντας το γλυκό άγγιγμα της ζάχαρης στο DNA του, ο Χρήστος Μπιτσακτσής δημιουργεί ως ακούραστη μέλισσα στο ομώνυμο ζαχαροπλαστείο τα ωραιότερα σοκολατένια όνειρα, ενώ μας προτρέπει να τα φτιάξουμε και εμείς.

  • 14 Δεκεμβρίου 2014

    Eκτορας Mποτρίνι: Mαγειρεύοντας à la ιταλικά

    Συνδυάζει το ιταλικό με το ελληνικό ταμπεραμέντο, αυτοσχεδιάζοντας με την pasta και τη σάλτσα στην κουζίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE