Μπέργκερ & Μπίρα

20/7/2016 12:11:21 μμ
Μπέργκερ & Μπίρα

Ο ακαταμάχητος συνδυασμός του καλοκαιριού! Το μπέργκερ αγαπήθηκε ως ένα πλήρες, γρήγορο γεύμα σερβιρισμένο ανάμεσα σε δυο φέτες ψωμί, ενώ το ίδιο αγαπήθηκε και η -πρωταγωνίστρια των ποτών του καλοκαιριού-, η μπίρα! Ο γευστικός τους γάμος αποτελεί το γαστρονομικό γεγονός, ή αν θέλετε την τάση που ήρθε για να σαρώσει!

Πώς γίνεται αυτό; Εκτός από το εύγευστον του πράγματος, η ανεπιτήδευτη εμφάνιση του μπέργκερ στο τραπέζι αρέσει σε όλους εκείνους που επιθυμούν μια πιο χαλαρή προσέγγιση στο φαγητό, αναζητώντας απόλαυση και άνεση ταυτόχρονα, χωρίς τυπικότητες και μαχαιροπίρουνα. Παράλληλα, η μπίρα, ως ποτό συνοδείας αποτελεί επιλογή σίγουρη και προσιτή ώστε να συνεισφέρει σε αυτή την απλότητα, καθώς η δροσιά, ο αναψυκτικός αφρός και τα αρώματά της ισορροπούν με τις ετερόκλητες δυνατές γεύσεις και δένουν αρμονικά το σύνολο. Εχουμε λοιπόν έναν συνδυασμό ακαταμάχητο! Το Cook Book αφιερώνει σε αυτό τον συνδυασμό τις σελίδες του και ετοιμάζει με φροντίδα τα ωραιότερα σπιτικά μπέργκερ!

Απολαύστε λοιπόν μαζί μας «Μπέργκερ αλά ελληνικά» και συνοδέψτε τα με την κατάλληλη δροσερή Μπίρα (ανάλογη με τη γευστική ρότα του μπέργκερ), ώστε να έχετε την απόλαυση εξασφαλισμένη!

Άλλες φωτογραφίες

  • Μπέργκερ & Μπίρα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE