ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
Αγοράστε τα ψηφιακά τεύχη του COOK BOOK που κυκλοφόρησαν με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
  • ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ / τα λαχανικά
    23 Μαρτίου 2017

    Σκορδαλιά με σελινόριζα

    Από τον Κώστα Τσίγκα, Εικονογράφηση: Χριστίνα Νεοφώτιστου

    Η προσθήκη κάποιων λαχανικών ως βάσης στη σκορδαλιά ή την ταραμοσαλάτα, αντί για πατάτα ή ψωμί, δίνει διαφορετική γευστική διάσταση σε αυτές τις σαλάτες. Περισσότερα

  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ / Υλικό / Ψάρι
    23 Μαρτίου 2017

    Μπακαλιάρος α μπρας

    Επιμέλεια: Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: Studio Τσοκούνογλου (Ειρήνη Σωφρονιάδου)

    Πορτογαλία Δείτε τη συνταγή

  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ / Υλικό / Λαχανικά
    22 Μαρτίου 2017

    Σαλάτα με αρακά και αγγουράκια

    Συνταγή: Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: STUDIOΜ.COM

    Δείτε τη συνταγή

  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ / Υλικό / Ψάρι
    22 Μαρτίου 2017

    Θαλασσινό burger με αβοκάντο και φρέσκο κρεμμύδι

    Συνταγή: Κώστας Τσίγκας, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης - Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος

    Δείτε τη συνταγή

  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ / Υλικό / Κελάρι
    21 Μαρτίου 2017

    Salsa verde

    Από τον Κώστα Τσίγκα, Eπιμέλεια: Μime.Com - Φωτογραφία: Studio M.Com/Λ. Μέντζος

    Μην σας μπερδεύει η λέξη 'salsa'. Πρόκειται για έναν τύπο pesto της Τοσκάνης που μπορεί να συνοδεύσει ζυμαρικά, κρέατα και το παραδοσιακό bollito misto. Δείτε τη συνταγή

  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ / Αφίξεις
    20 Μαρτίου 2017

    Goût de France: Ο Μάρτης μαγειρεύει αλά Γαλλικά!

    Ραντεβού με τη γαλλική μαγειρική δίνουν 2000 Σεφ σε 2000 εστιατόρια στις 5 ηπείρους μπαίνοντας στις 21 Μαρτίου 2017 στην κουζίνα τους για να αποτίσουν φόρο τιμής στη γαλλική γαστρονομία. Περισσότερα

  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ / Υλικό / Λαχανικά
    20 Μαρτίου 2017

    Σαλάτα με πλιγούρι και ρόκα

    Συνταγή: ΜIME.com, Επιμέλεια: MΙΜΕ.com, Φωτογραφία: Studio M.CΟΜ/Λ. Μέντζος

    Δείτε τη συνταγή