ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
Αγοράστε το ψηφιακό τεύχος "Αφιέρωμα: Μπαχαρικά" που κυκλοφόρησε 27 Νοεμβρίου 2016 με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ / Αφίξεις
    3 Δεκεμβρίου 2016

    ΙΚΕΑ:Γιορτές σαν στο σπίτι μας!

    Η ΙΚΕΑ, και αυτά τα Χριστούγεννα μάς προσφέρει ιδέες και λύσεις για να δημιουργήσουμε γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι μας και να απολαύσουμε όλες εκείνες τις στιγμές που θα ζήσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα! Περισσότερα

  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ / Υλικό / Ζυμαρικά
    3 Δεκεμβρίου 2016

    Κλασικό παστίτσιο

    Συνταγή: Κώστας Τσίγκας, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: Studio Τσοκούνογλου

    Δείτε τη συνταγή

  • ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ / Νέα
    2 Δεκεμβρίου 2016

    Tα κρασιά των βουνών

    Στην "καρδιά" της χώρας, με δεκάδες οινοποιεία και μεγάλες εκτάσεις αμπελώνων, η Κεντρική Ελλάδα είναι μία από τις πιο σημαντικές ―όσο και λιγότερο γνωστές― οινικές περιφέρειες. Περισσότερα

  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ / Εστιατόρια
    2 Δεκεμβρίου 2016

    Testaccio: Ο κήπος της Ιταλικής σχολής

    Aπό τη Γεωργία Παπανδρέου, Φωτογραφίες: Ζωή Χατζηγιαννάκη

    Ιταλική κατεύθυνση, τόλμη και καλή πρώτη ύλη, με έμφαση στα οργανικά προϊόντα, υιοθετεί ο Κώστας Τσίγκας, μαγειρεύοντας απλά αριστοτεχνικά. Περισσότερα

  • 1 Δεκεμβρίου 2016

    Κάστανο: Ενας γευστικός θησαυρός!

    Φωτογραφία: StudioM.com/Λ. Μέντζος

    Το κάστανο εμπλουτίζει με τη βελούδινη γεύση του τα χειμωνιάτικα πιάτα, ενώ συμμετέχει και στα πιο εντυπωσιακά επιδόρπια. Διαβάστε περισσότερα

  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ / Αφίξεις
    1 Δεκεμβρίου 2016

    Στολίστε με μια LECHUZA

    Το πρώτο της Χριστουγεννιάτικο δέντρο στόλισε η LECHUZA, σηματοδοτώντας την έναρξη της γιορτινής περιόδου με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Περισσότερα

  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ / Εστιατόρια
    30 Νοεμβρίου 2016

    Mantzavino: Γραφικότητα σε μίνιμαλ φόντο και γεύση που σε κερδίζει!

    Μια οικεία, φιλόξενη Trattoria στα Μελίσσια είναι το Mantzavino που έφερε πρόσφατα την ιταλική γαστρονομία στα Βόρεια. Περισσότερα