ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
Αγοράστε τα ψηφιακά τεύχη του COOK BOOK που κυκλοφόρησαν με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
  • ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ / τα λαχανικά
    16 Μαρτίου 2017

    Τηγανίζουμε φλούδες πατάτας

    Περισσότερα

  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ / Υλικό / Ψάρι
    16 Μαρτίου 2017

    Φρίτο μίστο με θαλασσινά

    Συνταγή: Εφη Γιαλούση, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης - Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: www.studioM.gr

    Ιταλική σπεσιαλιτέ από μικρά κομμάτια λαχανικών ή ψαριών που τυλίγονται με κουρκούτι και τηγανίζονται σε άφθονο καυτό λάδι. Δείτε τη συνταγή

  • 15 Μαρτίου 2017

    Εδώδιμο «μπουκέτο»

    "Αγκινάρα με τ' αγκάθια και με τα λουλούδια τ' άσπρα…" λέει το δημοτικό τραγούδι-ωδή στο νόστιμο λαχανικό της εποχής. Το μπουκέτο που τρώγεται έχει απαιτήσεις στο καθάρισμα, όμως η ξεχωριστή γεύση του δίνει πιάτα που εντυπωσιάζουν. Δοκιμάστε τα! Διαβάστε περισσότερα

  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ / Αφίξεις
    14 Μαρτίου 2017

    2η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition

    H Gourmet Olive & Delicacies Exhibition ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό της για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 5, 6 και 7 Μαΐου στο Lab'attoir, στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερα

  • ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ / τα λαχανικά
    14 Μαρτίου 2017

    Ελιά, το Δέντρο της Ζωής

    Από τον Κώστα Τσίγκα - Εικονογράφηση: Χριστίνα Νεοφωτίστου

    Ευλογημένο να 'ναι ελιά το χώμα που σε θρέφει κι ευλογημένο το νερό που πίνεις απ' τα νέφη. Περισσότερα

  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ / Υλικό / Αλεύρι
    14 Μαρτίου 2017

    Μάφιν με σπανάκι και καπνιστό σολομό

    Συνταγή: Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης - Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: Studiom.com

    Δείτε τη συνταγή

  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ / Υλικό / Αλεύρι
    13 Μαρτίου 2017

    Μπισκότα με τζίντζερ και κανέλα

    Συνταγή: Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης - Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: StudioM.gr

    Δείτε τη συνταγή